3 Februari 2008

Trends&Friends krijgt de order voor het design en het uitvoeren van de druk van een menukaart voor de een beurs in Duesseldorf van de firma Van Keulen Interieurbouw (klik hier voor een link naar hun site). Een impressie van deze prachtige menukaart is hier te vinden: Menukaart van Keulen. De foto's zijn verzorgd door meesterfotograaf.nl

16 Januari 2008

Trends&Friends verzorgt de belettering van de MEESTERFOTOGRAAF.NL-bus. Klik hier voor een foto.

5 Januari 2008

De site voor de nieuwe commerciële activiteit van Twente Trucks B.V. (www.twentetrucks.nl) is actief. WWW.TT-FUNERALCARS.NL is in de lucht. De eerste foto's zijn verzorgd door MEESTERFOTOGRAAF.NL, het design is, natuurlijk, van TRENDS&FRIENDS. Latere foto's zullen door de klant zelf kunnen worden ge-upload.

26 Oktober 2007

Een nieuwe folder voor Bolscher (www.bolscher.nl) ziet het licht. Hij is te vinden onder deze link.

21 September 2007

Easyhosting.nl accepteert de domeinnaam WWW.TRENDS-AND-FRIENDS.NL. De bouw van de site is al in volle gang. De opzet van de site is om het aanbod aan reclame- en grafische activiteiten van MEESTERFOTOGRAAF.NL apart te belichten. Hiermee is het totaalaanbod van MEESTERFOTOGRAAF.NL als provider van geïntegreerde (foto)grafische solutions afgerond. Ready to roll!

17 September 2007

De drukproef voor Vleesbedrijf Bolscher, Enschede (WWW.BOLSCHER.NL) valt zo goed in de smaak dat een tweede order volgt. TRENDS&FRIENDS wordt ingeschakeld voor het herschrijven van de teksten op hun site. We komen in actie.

14 September 2007

Bistro T-Bone in Enter, het landelijk bekende bolwerk van de ECHTE regionale gastronomie, bestelt ontwerp, lay-out, fotografische ondersteuning, programmering en onderhoud van hun nieuwe web-site. Link komt zodra dat klaar is! Weer een klus voor TRENDS&FRIENDS en MEESTERFOTOGRAAF.NL!

12 September 2007

De Kamer van Koophandel Enschede geeft goedkeuring voor de handelsnamen MEESTERFOTOGRAAF.NL en TRENDS&FRIENDS. De firma is officieel geboren! Naarstige nijverheid (!) wordt ingezet voor het bouwen van deze site.

4 September 2007

Bijna onmiddelijk na aankomst (ont)vangt TRENDS&FRIENDS zijn eerste order. Vleesbedrijf Bolscher, Enschede (WWW.BOLSCHER.NL) bijt de spits af en bestelt ontwerp en druk van deze_folder. Vleesbedrijf Bolscher zal daarom altijd in de herinnering blijven als de klant-pionier!

1 September 2007

De dag dat President Poetin trots zijn blote bast laat zien op televisie, en patriotisch gemompel begint over een nieuwe strategische bom, is de maat vol. Maanden van groeiende xenofobie en strakker aantrekkende, op niets anders dan de olieprijs gebaseerde politieke overmoed in Rusland, jaren van wegebbende mensenrechten en persvrijheid maken het duidelijk dat de ommekeer die Gorbatsjov teweeg had gebracht definitief tot stilstand is gebracht. Wachten op het volledige terugdraaien van het regime tot Brezhneviaanse taferelen het stadsbeeld weer beheersen heeft weinig zin. Het besluit is genomen: De fotografische activiteiten, die in Rusland werden gevoerd onder de brand name www.fotodream.ru, worden gestaakt en de apparatuur verhuisd naar Nederland. De in Rusland alom bekende site wordt voorlopig nog even aangehouden ter referentie, om te laten zien waartoe ons team in staat is. De niet-fotografische, maar aan fotografie gerelateerde reclame- en grafische activiteiten, die werden gevoerd onder de merknaam TRENDS&FRIENDS, worden ook bestempeld als "relatief goed verhuisbaar" en de exodus begint. Vika Afanasieva begint een stoomcursus inburgering en bereid zich voor op de overtocht, die, naar vermoeden, na zes maanden zal plaatsvinden. Awee ter Horst landt op Düsseldorf met het grootste gedeelte van de apparatur en is startklaar.

Dezelfde dag nog:
Easyhosting.nl accepteert de domeinnaam WWW.MEESTERFOTOGRAAF.NL .

Klik op de banner