TRENDS & FRIENDS is een initiatief van fotograaf en graficus Awee ter Horst, en reclame- en PR-deskundige Vika Afanasieva. TRENDS & FRIENDS is onderdeel van MEESTERFOTOGRAAF.NL. Ons bedrijf stelt het zich tot doel fotografie en grafisch ontwerp volledig gecontroleerd te integreren door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, software en digitale ontwikkelingen. Wij vertrouwen erop hierdoor uw adres van voorkeur worden voor multifunctionele dienstverlening, van het maken van een pack shot tot het ontwikkelen van een compleet grafisch werkstuk.

Trends & Friends steunt zowel op de krachten van het eigen_team als op de diensten van designers in Rusland, vooral in Moskou en Makhachkala, en Italië.

Door deze outsourcing-mogelijkheid zijn wij bij TRENDS & FRIENDS ervan overtuigd, dat wij een service kunnen bieden van optimale kwaliteit tegen, vooral bij grotere projecten, sterk concurrende prijzen. U als klant heeft te maken met een makkelijke, plaatselijke front-end. Wij zorgen voor de rest!

Voor meer informatie over MEESTERFOTOGRAAF.NL verwijzen u wij naar onze zustersite:

Klik op de banner