Onze sterkste kant is de creatieve zijde van het reclame maken. TRENDS & FRIENDS, door jarenlange activiteiten in het buitenland, kan putten aan kennis en ervaringen die niet typerend zijn voor de Nederlandse markt. Bovendien levert een hechte band met talloze designers in Rusland en met het vermaarde I.E.D. (ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN) in Rome een rotsvaste basis voor precies hetgeen de klant zoekt: ORIGINALITEIT, een frisse blik en VAKKENNIS.

Een tweede belangrijk punt voor onze opdrachtgevers zijn natuurlijk de kosten. Wij doen er alles aan die zo laag mogelijk te houden. Zo kunnen wij voor grotere, sterk arbeidsintensieve projekten terugvallen op out-sourcing mogelijkheden in de vroegere Sovjet-Unie, waat de kosten aanzienlijk kan beïnvloeden.

Het derde punt dat TRENDS & FRIENDS bijzonder maakt is INTEGRATIE. Wij beschikken over een volledig uitgeruste, verrijdbare fotostudio en hebben een brede in-house ervaring in de reclamefotografie. Dit betekent voor de klant een "one-stop-shopping" adres voor een groot gedeelte van zijn reclame-behoeften. TRENDS & FRIENDS kan U begeleiden van het ontwikkelen van een logo tot het glossy magazine, en daarbij gebruik maken van hun eigen fotografisch bedrijf, bekend onder de naam MEESTERFOTOGRAAF.NL.

De Nederlandse markt schijnt verzadigd te zijn met "voorgekauwde kost". Bij de grafici en drukker liggen metershoge stalenboeken met allerlei grafisch werk dat al eens is gebruikt. U als bedrijf weet, dat juist innovatie in uw reclame-aanpak u een voorsprong op uw concurrenten kan geven.

Loop eens door deze site, en neem vooral een kijkje in onze portfolio. Voor meer indrukken over het puur fotografische werk verwijzen wij u naar onze zustersite, WWW.MEESTERFOTOGRAAF.NL

Hebt u vragen? Wij staan u graag te woord over onze mogelijkheden.