Productie
 
 
 

Reclame maken is een must. Reclame horen, lezen of kijken - vaak een crime. Reclame produceren is een van de leukste activiteiten die men zich kan indenken. Het belangrijkste bij het produceren van reclame is het hebben van originele ideeën. Het zijn vaak de simpele dingen die mensen het meest aanspreken. Het zijn vaak details die mensen een reclame doen onthouden. Gigantische budgetten van multinationale ondernemingen geven ons vaak de indruk dat herhaling de meest effectieve methode is om een reclame goed over te laten komen. Niets is meer waar. Maar is het effect wel altijd het gewenste effect? Hoeveel consumenten zijn er niet die zich doodergeren aan bepaalde reclame? En zou die ergernis nou werkelijk zo'n goede impact op de verkoop hebben.....?

TRENDS & FRIENDS draagt het hoog in zijn vaandel zijn klanten niet op kosten te jagen. Wij zijn ervan overtuigd dat een klant met hart voor zijn zaak meer gebaat is bij een nieuwe blik op zijn reclamebeleid dan bij langdradige Powerpoint-presentaties die hem ertoe over proberen te halen zijn reclamebudget zover mogelijk op te schroeven, en uit te geven aan de meest uiteenlopende, vaak totaal niet effectieve, "reclameverschijnselen".

Wij van TRENDS & FRIENDS zouden graag met u meepraten over uw publiciteitsstrategie. In de loop van zo'n brainstorm komen soms hele leuke, nieuwe gedachten op gang.

Veel ligt aan u, aan uw bedrijf, en de fase van ontwikkeling waarin het zich bevindt. Waar staat u in markt? Kunnen wij u helpen met een logo? Of bent u de startperiode allang voorbij? Bent u toe aan een nieuwe huisstijl? Of is uw bedrijf helemaal meegegaan met de tijd? Staat u voor een product launch? Of zoekt u naar wegen om uw reclamekosten te beheersen? Allemaal verschillende facetten, die allemaal specifieke deskundige aandacht vragen. Wij helpen u graag!